Průvodce registrací

PRŮVODCE REGISTRACÍ

Je to tady, rozhodl jsi se přijet na Elderlarp – Zemi vyvrhelů. Co teď musíš udělat?

Přečíst si pravidla

To nejspíš právě teď děláš, ale kdyby náhodou… Přečti si především obecná pravidla, pravidla pro boj a pravidla magie. Najdeš v nich mnoho informací souvisejících s fungováním na larpu. I pokud se rozhodneš jet za nebojovou postavu, je nutné znát pravidla pro boj. Rovněž tam najdeš mechaniku, jak si nenechat ublížit, až se do boje dostaneš.

Přečíst si úvodní příběh ke hře a informace o světě

Očividně již víš, na jaký typ larpu se chystáš a máš představu o pravidlech, která se k němu vážou. Nyní je důležité seznámit se se samotným příběhem, který se začne s tvým příjezdem odvíjet, a zjistit si něco o reáliích světa, ve kterém se budeš po dobu hry pohybovat.

Zvolit si původ, rasu, povolání a zaměření postavy

V rámci této úvodní fáze tvorby postavy je nezbytné rozhodnout se, který obecný původ postavy zvolíš. Každá z možností nabízí do hry jisté výhody a nevýhody, proto si je pořádně prostuduj, ať víš, do čeho jdeš.

Výběr rasy má pro tvou postavu estetický a sociální význam, neboť rasy samotné nemají žádné speciální vlastnosti. Jde hlavně o to, jak bude tvá postava vypadat, jak bude oblečená a jak bude ostatními postavami vnímána i vnímat ona je. Každá rasa se vyznačuje svým jedinečným vzhledem a odlišnou historií, která může formovat tvé mezilidské vztahy a interakce v průběhu hry.

Každý něčím byl, než se vydal na cestu dobrodruha. Ať už jsi jako malý pomáhal rodičům na poli, nebo nosil chlapům pití do dolu, určitě ses něco naučil. To určuje tvé povolání. Samozřejmě tě nenutíme jej vykonávat i nadále, ale jde o sadu dovedností, kterou zkrátka máš, a která se možná ještě sejde.

Zaměření značí to, čemu ses věnoval v dospělejším životě a v čem by ses chtěl případně i nadále zdokonalovat. Vstoupil jsi do knížecí armády? Studoval jsi po večerech kouzla z knihy, kterou sis koupil od khajiití karavany? Nebo ses přidal ke skupině pochybných existencí a rád vyděláváš na úkor ostatních?

Počkat na potvrzení a komunikovat s námi

Nyní stačí jen počkat na náš potvrzující email s platebními podmínkami a ideálně rovnou zaplatit, čímž si potvrdíš své místo na larpu.

Komunikovat s námi, především budeme-li mít dodatečné dotazy k tvé postavě či osobní lince.

Komunikovat s námi, budeš-li mít ty jakékoli dotazy na nás.

Přijet

4. 7. 2024 na Peníkov s připraveným kostýmem.

Přejít nahoru